WIE ZIJN WIJ

DE PRAKTIJK

Vanaf de start in 1981 is de tandprothetische praktijk P.J.A. van Kleef gevestigd aan de Rijnstraat 15 te Groningen. De Rijnstraat is centraal gelegen ten zuiden van het centrum van Groningen, op loopafstand van het hoofdstation en is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Via de toe- en afrit op het Emmaviaduct heeft u direct toegang tot de ringweg van Groningen.

Sinds 2010 is de tandprothetische praktijk ook gevestigd in Veendam. Onder het dak van “Mondzorg Golf van Riga” aan de Golf van Riga 51 wordt hier op iedere vrijdag praktijk gehouden.

VISIE EN MISSIE VAN DE PRAKTIJK

Een goed kunstgebit is een kostbaar bezit. U ontvangt van de verzekeraar 1 maal per 6 jaar een vergoeding. Laat daarom een kunstgebit aanmeten en vervaardigen waar de maximale tijd, kwaliteit en aandacht aan is besteed.

Wij nemen de tijd voor u. Hoe uitgebreider de behandeling is, zowel tandtechnisch qua techniek als de behandeling aan de stoel, des te beter zal het resultaat voor u worden.

Ons behandelplan is gebaseerd op uw persoonlijke wensen, zoals tandkleur, uiterlijke vorm, lip en wangvulling. Doordat wij zowel de prothese aanmeten en zelfstandig vervaardigen, kunnen hierdoor uw individuele wensen prima tot uiting komen in de gebitsprothese.

wie_zijn_wij_ Peter van Kleef TPPvkleef Groningen | Veendam

PETER VAN KLEEF

Peter van Kleef, uw tandprotheticus, is geboren in Den Haag, getrouwd en vader van 2 zonen. Sinds begin jaren 80 woont hij met zijn gezin in Groningen en oefent hij zijn Tandprothetische Praktijk uit aan de Rijnstraat 15 te Groningen. (vanaf 2010 ook aan de Golf van Riga 51 te Veendam).

De opleidingen die Peter van Kleef, na zijn middelbare school, voor zijn vak, als gediplomeerd tandprotheticus, heeft gevolgd zijn divers. Ook nu blijft hij zijn kennis en kunde verbeteren met het volgen van diverse  trainingen/opleidingen.

SAMENWERKING

Tandprothetische Praktijk P.J.A. van Kleef werkt met de volgende praktijken nauw samen:​

MONDZORG GOLF VAN RIGA - VEENDAM

Mondzorg Golf van Riga is een algemene tandartspraktijk die sinds mei 1999 langzaam is gegroeid. Wij hebben 4 behandelkamers aan de Golf van Riga 51. In onze mondzorg-praktijk werken 5 tandartsen , 2 mondhygiënistes, preventie-assistentes, een tandprotheticus en natuurlijk assistentes. Centraal staat dat we monden gezond willen houden en dat dit op een vriendelijke manier gebeurt. Zowel van patiënt als van tandheelkundige medewerker wordt dit verwacht. Dit vergt soms inspanningen maar leidt meestal tot een wonderlijk resultaat van menselijk kunnen. De praktijk staat onder leiding van tandarts Koen Coedroen.