De praktijk

Vanaf de start in 1981 is de tandprothetische praktijk P.J.A. van Kleef gevestigd aan de Rijnstraat 15 te Groningen. De Rijnstraat is centraal gelegen ten zuiden van het centrum van Groningen, op loopafstand van het hoofdstation en is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Via de toe- en afrit op het Emmaviaduct heeft u direct toegang tot de ringweg van Groningen.

Sinds 2010 is de tandprothetische praktijk ook gevestigd in Veendam. Onder het dak van “Mondzorg Golf van Riga” aan de Golf van Riga 51 wordt hier op iedere vrijdag praktijk gehouden.

Peter van Kleef:

Peter van Kleef, uw tandprotheticus, is geboren in Den Haag, getrouwd en vader van 2 zonen. Sinds begin jaren 80 woont hij met zijn gezin in Groningen en oefent hij zijn Tandprothetische Praktijk uit aan de Rijnstraat 15 te Groningen. (vanaf 2010 ook aan de Golf van Riga 51 te Veendam).
De opleidingen die Peter van Kleef, na zijn middelbare school, voor zijn vak als gediplomineerd Tandprotheticus heeft gevolgd zijn divers:

1976 Diploma tandtechnicus IVT
1980 Diploma tandprotheticus SNTI (Stichting Nederlands Tandprothetisch Instituut)
1982 Gerber opstelmethodiek Peter Lerch
1991 Opleiding tot praktijkopleider
1996 BPS Bonato Ivoclar Dental Union
1998 Getuigschrift Edine “De moeilijke prothese”
2001 Wenckebach Instituut Bijzondere Tandheelkunde “Verwijzen, Delegeren, Samenwerken”
2006 Cursus BPS bij Walter Botel en toetreding BPS
2007 Cursus Van kunstgebit naar Klikgebit. Prof. van Waes te Amsterdam
2007 Certificaat gehaald “De overkappingsprothese op de bovenkaak”
2008 Cursus “Het kunstgebit nader belicht” Anatomie en occlusie
2008 Cursus “Het kunstgebit nader belicht” Psychologie en pathalogie
2012 Certificaat gehaald voor Ivobase, cursus Ivoclar

Diverse trainingen/opleidingen in kader van de kwaliteitsbevordering onder het keurmerk KwaliteitsRegistratieTandProthetici.

Peter van Kleef is door de Hartstichting gediplomeerd voor reanimatie (BLS) en gebruik AED.

Onze visie & missie:

Een goed kunstgebit is een kostbaar bezit. U ontvangt van de verzekeraar 1 maal per 6 jaar een vergoeding. Laat daarom een kunstgebit aanmeten en vervaardigen waar de maximale tijd, kwaliteit en aandacht aan is besteed.

Wij nemen de tijd voor u. Hoe uitgebreider de behandeling is, zowel tandtechnisch qua techniek als de behandeling aan de stoel, des te beter zal het resultaat voor u worden.

Ons behandelplan is gebaseerd op uw persoonlijke wensen, zoals tandkleur, uiterlijke vorm, lip en wangvulling. Doordat wij zowel de prothese aanmeten en zelfstandig vervaardigen, kunnen hierdoor uw individuele wensen prima tot uiting komen in de gebitsprothese.

Lid van de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici:

en ingeschreven in het openbaar Kwaliteitsregister voor Tandprothetici.

ISO 9001 Gecertificeerd:

Roozeboom Consulting is door de ONT (Organisatie van Nederlandse Tandprothetici) mede aangesteld om haar leden te auditeren/toetsen aan de normen zoals die zijn opgesteld in de ISO Norm 9001 voor Kwaliteitsmanagementssystemen. Tandprothetische Praktijk van Kleef is sinds 2007 branche gecertificeerd. Op 30 januari 2019 heeft Roozeboom Consulting weer een algemene audit uitgevoerd en is de praktijk, met goed gevolg, ook voor de komende 3 jaren gecertificeerd. Op de downloadpagina kunt u het complete auditverslag downloaden.