KWALITEIT

KWALITEITS BELEVING EN SERVICELEVEL PRAKTIJK

ISO 9001 GECERTIFICEERD

Roozeboom Consulting is door de ONT (Organisatie van Nederlandse Tandprothetici) mede aangesteld om haar leden te auditeren/toetsen aan de normen zoals die zijn opgesteld in de ISO Norm 9001 voor Kwaliteitsmanagementsystemen. Tandprothetische Praktijk van Kleef is sinds 2007 branche gecertificeerd. Op 30 januari 2019 heeft Roozeboom Consulting weer een algemene audit uitgevoerd en is de praktijk, met goed gevolg, ook voor de komende 3 jaren gecertificeerd. Op de downloadpagina kunt u het complete auditverslag downloaden.​

HOGE KLANTTEVREDENHEIDS SCORE

Als ISO-9001 gecertificeerde praktijk werken wij continu aan het verbeteren van de kwaliteit van ons product en dienstverlening. Door ons te focussen, op veilig werken, verbeteren van product en vergroten van onze kennis door training en opleiding, leveren wij protheses van een hoge kwaliteit.

Jaarlijks meten wij bij onze patiënten de klanttevredenheid. Dit doen wij door middel van een enquête. De ontvangen antwoorden geven ons een goed beeld van de ervaren dienstverlening en tevredenheid over ons product. Belangrijk voor ons zijn de ontvangen antwoorden op de vraag  “wat zou u aan onze service/product willen verbeter? Op de “download-pagina” kunt de complete rapportages nalezen.

independer

klantcijfer:

9.7

uitkomsten verschillende onderzoeken

ENKELE REVIEWS VAN PATIENTEN

BRON INDEPENDER

9.9

"deskundig heel tevreden"

Een goede resultaat en een deskundig behandeling en vriendelijk geholpen.” (3 februari 2021)

9.9

"Prachtig kunstwerk gekregen!!!"

Dhr.van Kleef is een lieve hartelijke man en heel betrokken met de patient. Die alle aandacht voor je heeft en alles rustig alles uitlegt wat hij gaat doen. Ik heb een prachtig klikgebit ontvangen,waar ik heel tevreden met ben. Wij geven dhr.van Kleef een dikke 10 Hartelijk dank voor de goede zorg.” (28 november 2020)

9.9

"Met plezier naar de tandprotheticus"

Na een snelle afspraak kreeg ik een uitgebreide voorlichting over de mogelijkheden van gebitsprothesen en heb ik besloten -mede door gezondheidsproblemen- om een prothese te nemen zonder implantaten. Op basis van een jeugdfoto was het, door het inzicht en de vakmanschap, mogelijk om een gebitsprothese te maken, die mijn gezichtstrekken volledig en goed lieten uitkomen. Het resultaat is geweldig. Ik dank voor deskundigheid, geduld en uitleg en een perfecte prothese!” (30 september 2020)

9.9

"Zeer tevreden"

Mijn tandarts is een zeer fijne rustige man die de tijd voor je neemt. Ben daar geweest voor een volledige prothese. Alle informatie was duidelijk en natuurlijk een paar grappen tussen door. Ben daar vorige week nog geweest vanwege mijn nieuwe klikgebit. Ook dit werd allemaal weer stap voor stap doorlopen. Alle wensen werden besproken en zo natuurlijk mogelijk gemaakt. Bellen is direct afspraak. Alles tot in de puntjes geregeld iemand die ook met liefde voor het vak met jou bezig is. Elk gebit tot nu toe is weer een stukje kunst. Heerlijk om mijn eigen gebit weer te hebben. Aanrader voor iedereen.” (25 augustus 2020)

9.9

"Zeer deskundig"

Zeer deskundig, goede uitleg, uitstekend eindproduct, goede service. Dhr van Kleef combineert vakmanschap, kennis en sociale vaardigheden op hoog niveau! Na een hele nare ervaring bij een andere praktijk in Veendam, kwam ik hier in een warm bad…” (24 juli 2020)

9.9

Happy Natuurlijke Uitstraling

Hierbij geef ik één TIEN met een griffel, voor mijn nieuwe prothese. Met een natuurlijke uitstraling. De uitleg en verzorging. Zeer tevreden.” (20 juni 2020)

9.9

SUPERTANDARTS MET HUMOR

Je kan snel terecht. Hij heeft verstand van zaken en van grapjes??” (10 maart 2020)

9.9

WIJ ZIJN HEEL TEVREDEN

Een super en vriendelijke specialist,die zijn vak verstaat” (2 januari 2020)